Haven beheer

Beroepsvaart, pleziervaart en woonschepen. Ze navigeren ogenschijnlijk moeiteloos door uw wateren. Zou het niet geweldig zijn wanneer u net zo moeiteloos door haven beheersoftware heen kunt navigeren? Met het havenbeheer programma van Holland Field Software is dat mogelijk.

Wilt u zelf uw IVR data importeren? Of een export van uw gegevens maken naar bijvoorbeeld Microsoft Excel? Met havenbeheer is het allemaal mogelijk. Slechts enkele muisklikken zijn voldoende om bijvoorbeeld doorvaartstatistieken per type vaartuig of per brug te zien. Voor inspectie en handhaving zijn er handige rapporten en formulieren. Precario of privaatrechtelijk? Binnen de software voor havenbeheer is het praktisch, snel en compleet voorhanden.

Bent u werkzaam bij de gemeente en verantwoordelijk voor het openbaar water? Havenmeester of brugwachter? Inspecteur bij Rijkswaterstaat of anderszins betrokken bij binnenvaart of pleziervaart? Dan nodigen wij u van harte uit om u te laten verrassen door de veelzijdige en praktische havenbeheer software. Bel vandaag nog voor een afspraak.

Geef een reactie