Kabel beheer

Kabels en leidingen hangen soms in het zicht, maar bevinden zich veelal onder de grond. Wat ligt precies waar? Wanneer zijn kabels en leidingen neergelegd of neergehangen. Hebben zij onderhoud nodig? Het zijn zomaar een paar vragen waar u als terreinbeheerder of overheid mee te maken heeft. Hoe krijgt u inzicht en maakt u planningen?

Voor het antwoord op al uw vragen kiest u voor de kabelbeheer software van Holland Field Software. In een oogwenk maakt u digitale kaarten van al uw kabels en leidingen met daarbij exacte positieaanduidingen. U beheert de kabels en leidingen per objecttype en kostensoort. Handige planningen voor onderhoud en inspecties zijn vanzelfsprekend, inclusief praktische rapporten.

Wanneer u verantwoordelijk bent voor het beheer van kabels en leidingen, dan kunt u niet om onze kabelbeheer software heen. Zowel private ondernemingen als overheden en semi-overheden gingen u al voor. En dat is niet voor niets. Laat u verrassen door de kracht en veelzijdigheid van kabelbeheer van Holland Field Software. Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste kennismaking.

Geef een reactie