GIS

Geografische Informatie Systemen (GIS) zijn de basis van de bedrijfsvoering voor landmeetkundig ingenieursbureaus, kadaster, overheden en andere professionals binnen de geodesie. Daarom is het essentieel dat GIS software precies doet wat u wilt. Dat al uw belangrijke informatie in één beveiligde database is opgenomen. Dat uw GIS software eenvoudig in gebruik is.

Door de decennia lange ervaring binnen het landmeetkundig vakgebied weten wij precies wat uw wensen zijn. Die wensen vertalen wij naar krachtige GIS software die uw bedrijfsvoering niet alleen ondersteunt, maar zelfs vooruit helpt. Geodesie zoals het bedoeld is.

Holland Field Software heeft voor u een bijkomend voordeel: wij houden zeker niet op bij de levering van het Geografische Informatie Systeem. Onze specialisten gaan een stap verder. Zij willen graag met u samenwerken om de meest optimale inrichting te realiseren. U helpen met de implementatie, training, vulling en veel meer. Dat is het extra voordeel van zakendoen met Holland Field Software.

Geef een reactie